Za bolji doživljaj, molimo omogućite JavaScript u Vašem pregledniku.

Milliken Carpet

Millikenova reputacija unutar industrije podnih obloga je neprikosnovljena. Kompanijin European Contract Carpet Division opskrbljuje Ujedinjeno Kraljevstvo i ostatak Europe modularnim podnim oblogama vrhunskih performansi iz svojeg naprednog proizvodnog pogona smještenog u Wiganu, u sjevero-zapadnoj Engleskoj, još od 1987.

Millikenov sveobuhvatni portfelj proizvoda nudi široki izbor kako za klijente iz privatnog, tako i za one iz javnog sektora. Njihove kolekcije uključuju Miliken Colours, premium fusion bonded velour, idealan za high-end uredske prostore, High Performance boucle te Essentials boucle koji je namjenjen posebno našim klijentima iz javnog sektora.

Milliken & Company

Milliken & Company je svjetski lider u proizvodnim inovacijama, te posjeduje jedan on najvećih svjetskih tekstilnih i kemijskih istraživačkih centara u njihovom sjedištu u Spartanburgu, North Carolina, SAD.

Kompanija zapošljava preko 11.000 suradnika, koji su zaposleni u jednoj od 60 proizvodnih lokacija diljem svijeta, proizvodeći 19.000 različitih tekstilnih i kemijskih proizvoda. U stvari, vrlo je vjerojatno da ste u svakodnevnom životu naišli na neki od Millikenovih proizvoda, a da toga niste niti bili svjesni.

Ekološka održivost

Milliken Carpet nastavlja utirati put razvoju ekološki održivih modularnih podnih obloga vrhunskih performansi. Kompanija prepoznaje činjenicu da su prirodni resursi konačni, te da je naša odgovornost pronalaziti nove načine proizvodnje estetski ugodnih, kvalitetnih proizvoda vrhunskih performansi koji su dizajnirani kako bi ostavili minimalan otisak na okolišu.

Milliken je predan težnji za nultom generacijom otpada u svim medijima - zemlji, zraku, vodi - koji je moguće postići kontiniranim poboljšanjima svih operacija. Recikliranje materijala je integralni dio njihova napora u ostvarenju svog cilja.

Kada je riječ o performansama proizvoda Milliken Carpet nije spreman na nikakve kompromise, štoviše, performanse njihovih podnih obloga su bolje nego što su ikad bile.

Prikaži više