Za bolji doživljaj, molimo omogućite JavaScript u Vašem pregledniku.

Kingspan

Kingspan Access Floors je neosporeni predvodnik u proizvodnji povišenih podova, sustava i njihovoj ugradnji. Na tragu posljednjih akvizicija Kingspan Grupe, vrlo dobro znanih brandova Heweston i Tate, Kingspan Access Floors se može pohvaliti četrdeseto-godišnjom tradicijom, te je njihovo ime sada sinonim koncepta fleksibilnih radnih prostora vrhunskih performansi.

Automatizacija modernih ureda je ovisna o efikasnoj informacijskoj tehnologiji i komunikacijskim sponama koje su ovisne o prednostima koje pružaju sustavi povišenih podova. Ovi sustavi omogućavaju isporuku snage, zvuka, podataka i podnih HVAC sustava putem podne servisne praznine precizno do mjesta na kojem su potrebni.

Gore navedeno omogućava ubrzane izmjene uredskih rasporeda i adaptaciju svim mogućim budućim stanarima i tehnološkim potrebama.

Kingspanov uspjeh je baziran na širokom proizvodnom rasponu osmišljenom kako bi udovoljio svim potrebama vezanim uz performanse ili specifikacije koji je potpomognut stručnom podrškom i kvalitetnom uslugom. Kingspan Access Floors se uvijek svrstavao uz kvalitetu i vrijednost - investirajući u vrhunske proizvodne pogone i usluge velikog kapaciteta kako bi omogućio ugrađene sustave povišenih podova najviše kvalitete.

Kingspan Access Floors posjeduje ISO 9001 akreditaciju za svoje proizvodne i ugradbene funkcije. Obje funkcije su potpomognute iskustvom njihovih tehničkih usluga i usluga podrške koje su bez premca.

Kingspan također posjeduje ISO 14001 akreditaciju, međutim njihova briga za okoliš ne staje na tome; značajna ulaganja su učinjena prema programu očuvanja energije u njihovim pogonima u Hullu zahvaljujući pomoći Carbon Trust-aa. Kingspan je snažno fokusiran na recikliranje otpadnih materijala te neprekidno obnavljaju svoju politiku zaštite okoliša kako bi osigurali da čine sve što mogu u zaštiti našeg okoliša.

Prikaži više