Za bolji doživljaj, molimo omogućite JavaScript u Vašem pregledniku.

Inter-Systems

Od 1984. godine Inter-System prerađuje VOLKERN za različite namjene i aktivan je na belgijskom kao i na stranim tržištima. Njihovi izvozni partneri imaju prodajne centre diljem zapadne i istočne Europe.

Specifična svojstva VOLKERN-a, znanog kao i HPL (High Pressure Laminate – Laminat pod visokim tlakom) čine taj materijal vrlo prikladnim za aplikaciju na vlažnim i javnim mjestima. Inter-Systems se specijalizirao za izradu toaleta i tuš kabina za uredske zgrade, škole i sportske namjene, kao i za proizvodnju kabina za presvlačenje i ormarića za bazene, farmaceutske, mesne, mliječne i druge industrije.

Volkern nije dostupan samo za unutarnje aplikacijenego također s vanjske kvalitete. On se već često prerađuje u obloge za fasade, vijenaca, dormers i sl. Primjene se mogu naći u izgradnji kuća za privatne osobe kao i na velikim industrijskim projektima.

Od 2006. Inter-Systems je također kvalificirana tvrtka za preradu Corian-a. Njihovo tržište uglavnom cilja na izgradnju kuhinja i kupaonica za privatne osobe.

Zbog svojih higijenskih i karakteristika jednostavnog održavanja, VOLKERN je također vrlo prikladan za unutrašnjosti privatnih objekta. U 2007. Inter-Systems je predstavio uz njihov postojeći proizvodni spektar, liniju suvremenih kuhinja i kupaonica, pod nazivom "VALDURA". Ova linija će biti proizvedena od Volkern-a i/ili Corian-a.

Prikaži više