Za bolji doživljaj, molimo omogućite JavaScript u Vašem pregledniku.

Hufcor

Hufcor je vodeći svjetski proizvođač upravljivih pregrada, harmonika sklopivih vrata, staklenih pregrada i pokretnih akustičnih pregradnih zidova, sa vlasničkom strukturom i upravom smještenom u SAD-u. Također poznati kao "zračni zidovi", Hufcorovi sustavi pokretnih pregradnih zidova i razdjelnika prostorija pružaju neograničene mogućnosti razdiobe prostora i akustične fleksibilnosti na ekološki prihvatljiv način.

Hufcorovi proizvodi su ugrađeni diljem svijeta u najfinijim hotelskim salama za sastanke i dvoranama, školama, crkvama, konvencijskim centrima i korporativnim prostorima. Hufcorova tradicija kvalitete, pouzdanosti, inovacija i servisa industriji je razlog zbog kojeg arhitekti, ugovaratelji i inženjeri rutinski odabiru Hufcorove operabilne particije.

Bez obzira trebate li nove particije za stvaranje veće fleksibilnosti u svom objektu ili trebate popraviti, naknadno opremiti ili obnoviti postojeće pokretne zidove obratite se Hufcoru. Naša svjetska mreža tvornički-obučenih distributera ima znanje i iskustvo da vas vodi do najboljih sklopivih zidova za vašu potrebu.

Zelena proizvodnja, održivi razvoj i LEED™

Hufcor je predan da bude lider industrije kada je riječ o zaštiti okoliša, smanjenjem onečišćenja i smanjenja našeg utjecaja na okoliš na zrak, vodu i tlo.

Tijekom više od deset godina, Hufcor je koristio "zeleni" pristup proizvodnji i potrošnji energije te je povećao postotak materijala koji reciklira, popravlja, kojim obnavlja zalihe ili vraća na spašavanje. Također, u istom razdoblju su smanjene potrošnje energije i emisije štetnih plinova.

Prikaži više

Otvaranje izložbenog i konferencijskog centra MESSE MAGDEBURG

Industrija trgovinskih sajmova i izložbi je od vitalnog značaja za napredak i prilagodbu promjenjivim uvjetima tržišta. Stoga će FAIR MAGDEBURG u budućnosti ubrzati razvoj poslovanja vezanog uz konferencije i sastanke. Trebali bi, na temeljima već dokazanog MVGM GmbH i uz potporu glavnog grada pokrajine - Magdeburga, izgraditi izložbenu halu 3 sa preko 1.600,00 m² izložbenog prostora.

Stakleni zid bez okvira sa automatskim vratima

Hufcorov australski Glass Wall odjel od sada može ponuditi praktično rješenje dugotrajnog inženjerskog izazova. U daljnjem razvoju naših ALVU staklenih stijena, dodali smo opciju automatskih klizećih vrata. Naša automatska klizeća vrata izbjegavaju probleme koji su inherentni vratima ovješenim na panele i linijskim kilzećim vratima. Jednostruka ili dvostruka vrata se mogu postaviti bilo gdje duž tračnica.

Sustav koristi type 3 tračnice i nosače te su vrata odmaknuta paralelno sa granom tračnica. Paneli se spremaju ručno an bilo kojem kraju sustava. Sustav nudi tri debljine stakala 12 mm, 15 mm i 19 mm. Paneli su ostakljeni u skladu s AS1288-2006 te su dizajnirani za tlakove vjetra kako bi bili u skladu sa AS1170.2 i AS4420. Sustav je u skladu sa ADA i OH & S standardima. Opcionalni silikonski pečat povećava zaštitu od vjetra i vode.

Preporučamo debljine panela između 900 mm i 1200 mm i općenito visinsko ograničenje od 3,2 metra. Stakleni zidovi bez okvira pružaju fizičku barijeru ali ne i vizualnu barijeru. Pogled je neumanjen. Zid može biti smješten desno od linije zakupljenog prostora jer kilzeća vrata ne stvaraju dodatnu prepreku. Sustav je dostupan u varijanti staklenih panela sa i bez okvira. Također nam je zadovoljstvo ponuditi našim strankama pogodnost opcije automatskih klizećih vrata i samim time nove mogućnosti opremanja i upravljanja prostorom.