Za bolji doživljaj, molimo omogućite JavaScript u Vašem pregledniku.

Gradus

Gradus je osnovan 1996. godine te se razvio od tvrtke za proizvodnju pribora za podne obloge, što je još uvijek jezgra njegovih aktivnosti, u punopravnog pružatelja rješenja za uređenje objektnih interijera.

Sa preko 300 zaposlenika koji servisiraju tržišta u Velikoj Britaniji kao i međunarodna tržišta Gradus nudi rješenja za podne obloge, sustave matting otirača, zaštite za zidove i dizajn rasvjete povrh sveobuhvatnog programa rubnih profila za stepenice i podne obloge. Njihova je kultura izgrađena na rješavanju problema, usluzi i podršci korisnicima, te se vrijednosti kvalitete i stručnosti Gradus brenda provode u svim poslovnim aktivnostima kako bi osigurali smirenost svojim klijentima.

Bezbrižnost

Gradusov poslovni cilj je osigurati Bezbrižnost za sve svoje kupce, kroz kvalitetu, performanse i usluge na koje se možete osloniti. Bilo da nude savjete o odabiru proizvoda, jamče učinkovitost proizvoda ili isporučuju pravi proizvod na pravom mjestu u pravo vrijeme, oni su predani smanjenju rizika za svoje kupce. U svakom aspektu svojih aktivnosti oni preuzimaju odgovornost za okoliš, i obvezuju se ispuniti svoje sadašnje poslovne potrebe, bez ugrožavanja dugoročne budućnosti našeg okoliša.

Zalog održivom okolišu

"Kako bi zadovoljili svoje sadašnje poslovne potrebe, bez ugrožavanja naše dugoročne budućnosti okoliša"

U Gradusu prepoznaju važnost održivog razvoja u okviru svog poslovanja, te su posvećeni kontroli i smanjenju posljedica koje imaju na okoliš. Oni imaju čvrst skup ciljeva zaštite okoliša osiguravajući namjenski pristup održivosti u područjima kao što su zakonodavstvo, otpad, obuke i recikliranje. Potpuno akreditiran prema normi ISO 14001:2004 mogu dokazati ove procese i ocijeniti sve utjecaje na okoliš koji mogu proizaći iz njihove aktivnosti, proizvoda i usluga.

U Gradusu će, dakle, i dalje poboljšati njihovu učinkovitost zaštite okoliša u skladu s njihovim težnjama da budu prepoznati kao tvrtka svjetske klase.

Prikaži više

Gradus sustavi ulaznih otirača

Učinkovit sustav ulaznih otirača, kada je pravilno specificiran, će pomoći umanjiti rizik od nezgoda vezanih uz klizanje uzrokovano mokrim podovima, smanjiti troškove održavanja i poboljšati izgled unutarnjih podnih obloga te značajno smanjiti količinu prljavštine i vlage unesene u građevinu.

Gradus ulazni otirači se mogu koristiti ne samo na ulazima u građevinu i pristupnim točkama, već i u drugim prostorima koji su izloženi povećanom riziku prljanja i velikim kolićinama vode. U mnogim slučajevima optimalne performanse se postižu kombiniranjem različitih tipova ulaznih otirača.