Za bolji doživljaj, molimo omogućite JavaScript u Vašem pregledniku.

Geggus E·M·S

Od svog osnutka prije više od 60 godina, Geggus E·M·S je razvio impresivnu raznolikost proizvoda vrhunskih performansi i izvrsne kvalitete. Privlačnost, ekonomičnost i učinkovitost su glavne prednosti njihovih sustava ulaznih otirača. Geggus E·M·S-ovi ulazni otirači ne samo što održavaju vaš ulazni prostor pouzdano čistim i privlačnim, oni također produljuju intervale čišćenja vaših podova.

Geggus E·M·S se specijalizirao za proizvodnju otirača od aluminijskih profila (TOP CLEAN®) kao i čelijastih otirača (KARO AS® i DOMINO®), te je jedan od predvodnika na današnjem europskom tržištu. Okviri proizvedeni od aluminija, mjedi i nehrđajućeg čelika, tradicionalni kokosovi otirači, kao i proizvodi za tehničku djelatnost zaokružuju ponuđeni program. Brzo procesuiranje narudžbi, kao i preciznost u proizvodnji standardnih i specijalnih mjera omogućavaju kratak rok isporuke.

Zašto sustavi ulaznih otirača?

Prljavština unesena u građevine na obući može biti abrazivna za osjetljive površine kao što su mramor, drvo ili laminati. Mnoge površine postaju skliske zbog vlage koju unesu posjetitelji na svojim nogama, što može ugroziti sigurnost. Pojačano trošenje tepiha i drugih vrsta podnih obloga može nastupiti zbog prljavštine unesene na obući i dojam stvoren pažljivo dizajniranog ulaza može biti uništen.

Učinkovit sustav otirača mora adresirati sve navedene probleme, uklanjajući prljavštinu, vlagu i sitan pijesak unesen na obući posjetitelja, prije nego što isti bude unesen u građevinu.

Zašto Geggus E·M·S sustavi ulaznih otirača?

Geggus E·M·S je pažljivo dizajniran kako ne bi samo bio učinkovita barijera prljavštini, uklanjajući prljavštinu, vlagu i sitan pijesak prije nego dobije priliku utjecati na unutarnje podove, već i kako bi nadopunjavao stilizirane ulaze - kako ispred, tako i unutar ulaznih vrata.

Geggus E·M·S je konstruiran kako bi ga se jednostavno održavalo i kako bi se sekcije na kojima je površina otirača oštećena mogle jednostavno zamijeniti.

Gegus E·M·S vam također pruža veliki izbor dizajna, boja i završnih umetaka kako bi nadopunio najfinije građevine današnjice, te ga je moguće proizvesti u praktički bilo kojem obliku kako bi precizno odgovarao svakom ulazu.

Prikaži više